Bijna weekend!

En zo was het hier ineens even behoorlijk rustig! Dat had er vooral mee te maken dat het offline erg druk was: ik heb deze week flink gesport en genoten van verschillende leuke lessen. Ik heb me ook meteen ingeschreven, zodat ik ze direct kan blijven volgen. Ik heb een paar lessen uitgekozen die ik ga volgen en blijf daarnaast natuurlijk hardlopen. De energie die het geeft is echt super, nu nog in combinatie met wat spierpijn, maar dat wordt na verloop van tijd hopelijk minder.

Als het nu nog even zou lukken om die energie ook in opruimen en schoonmaken te steken, dan zou het helemaal mooi zijn. Want de offline drukte zorgt er vaak ook voor dat dat een beetje blijft liggen. Ik heb er de tijd niet voor, of ik heb er geen zin in. Dat laatste is overigens ook behoorlijk vaak zo, dus er is gelukkig ruimte voor verbetering. Misschien vandaag maar gewoon één ruimte aanpakken en daar zo blij van worden dat ik ook een tweede doe? Het is vaak maar net even die eerste stap zetten, daarna is doorpakken makkelijker. Maar die eerste stap lijkt weer zo groot.

Waar het met sporten heel goed ging, ging het met eten weer minder. Ik had weinig honger en ging daardoor behoorlijk slecht (en veel te weinig) eten. Vandaag dus ook maar weer even een boodschappenlijstje maken met gezonde dingen, zodat er altijd wat in huis is en ik ook uit mijn eten genoeg energie haal om te kunnen sporten. Bovendien: ik ben natuurlijk niet aan het sporten om de resultaten weer af te breken door beroerd te eten. Toch apart, dat het soms op één punt even heel goed gaat en de andere punten daar weer onder lijken te lijden, terwijl het elkaar toch uiteindelijk wat zou moeten versterken!

Gelukkig komt daarna het weekend eraan; ik heb nog een paar leuke dingen gepland, maar heb ook wel de tijd om even lekker tot mezelf te komen. Dus als ik vandaag vast een flinke slag sla met opruimen/gezond eten, dan ben ik vast in een goede stemming voor het weekend en komt het vast helemaal goed.

Hoe doen jullie dat, ‘alles’ (op een gezonde manier) onder controle houden? Of is het wel herkenbaar dat één ding soms weer prima gaat, terwijl de rest weer versloft?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Weet je nog; heel goed voor jezelf zorgen! Dus snel weer goed gaan eten hoor, anders loopt het mis…
    Ik wens je een heerlijk weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.