Rustige start van de vakantie met Park, Sleep & Fly

Park, sleep & flyToen wij vorig jaar behoorlijk vroeg moesten vliegen en de parkeerkosten voor 2,5e week nogal tegenvielen, besloten we ons eens te verdiepen in Park, Sleep & Fly. Dan overnacht je de nacht voor vertrek in een hotel, ga je met een pendelbus naar de luchthaven en mag je gedurende je vakantie je auto gratis bij dat hotel laten staan. En eigenlijk beviel dat wel heel goed. Wij wonen op ruim 2 uur rijden van Schiphol en als je dan intercontinentaal vliegt, dan betekent dat dus dat je ongeveer 6 uur voor de vliegtijd je bed uit moet. Daarom besloten we daar dit jaar ook weer eens naar te kijken.

Overweging wel/geen Park, Sleep & Fly

Over het algemeen kun je natuurlijk wel op je vingers natellen dat ergens overnachten altijd duurder is dan wanneer je dat niet doet. De kosten zijn dus zeker een minpuntje. Maar wat staat daar tegenover?

  • je gaat rustig op vakantie, zeker als je bijtijds vliegt (dit jaar vliegen we al om 9 uur ’s morgens)
  • je vakantie begint al een dagje eerder
  • alles wordt iets goedkoper als je meerekent wat je normaal aan parkeerkosten kwijt bent (want nee, op dergelijke tijdstippen rijden er bij ons dus ook geen bussen of treinen)

En daar komt dit jaar nog bij: je breekt de reis wat op in stukjes. Normaal hoeft dat van mij niet per se, maar sinds ik vorige week door m’n rug ging en een paar dagen later ‘gekraakt’ ben, is zitten niet heel prettig. Het gaat alweer beter, maar ik merk wel dat ik op moet letten. Voor vriend geldt natuurlijk dat hij ook nog in zijn revalidatieperiode zit, waardoor wat extra gemak ook wel lekker is.

[wp_ad_camp_3]
Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Onze vakantie wordt een dagje langer!

Nu was het niet mijn plan om extra kosten te maken, dus ik heb er in de eerste instantie niets over gezegd, maar toen vriend erover begon, vond ik het zelf toch ook wel een heel goed idee. En dus beginnen wij onze vakantie dit jaar iets eerder en genieten we nog even lekker van een dagje Amsterdam. Omdat ik me hier vorig jaar al aangemeld had, kregen we nu een beetje korting. We kunnen al ’s middags om 14:00 inchecken, dus dat is wel de moeite. Vorig jaar moesten we de dag van inchecken nog werken, maar dit jaar kunnen we die dag gewoon helemaal meepakken. Dan maken we de kosten wel weer goed door ergens in Amerika nog een leuke Homestay te boeken!

Vind jij het belangrijk om rustig op reis te gaan, of maakt het je niet zo heel veel uit?

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Facebook en Google+!

Win een fiets

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

3 Comments
  1. Wij gaan altijd met eigen auto en dan vinden we het belangrijk uitgerust op weg te gaan. Vaak vertrekken we vroeg op de ochtend en dan hebben we de auto de avond ervoor ingepakt en daarna nog wat geslapen. Hier geen stress.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.