boeken over geld voor jongeren
persoonlijke update
stemmen dutch podcast awards
persoonlijke update
Weer eens een persoonlijke update 🙂

Volgens mij werd het wel weer eens tijd voor een persoonlijke update. Dus even geen nieuws over nieuwe financiële regelingen of spaarplannen, maar wél leuke ontwikkelingen. Vind ik dan.

stemmen dutch podcast awards
Ik heb je hulp nodig!

Help jij mee om het taboe op geld te doorbreken en nóg meer mensen te bereiken? Dat kost je nu maar een paar seconden van je tijd!

moneyou stopt
MoneYou stopt ermee: en nu?

MoneYou stopt ermee! En dat betekent dat ik op zoek moet naar een ander thuis voor ons spaargeld. Wat alternatieven op een rijtje.

8
Gevonden Geld Review
Review: Gevonden Geld – Annemarie van Gaal

Gevonden Geld, het nieuwe boek van Annemarie van Gaal is uit. Hierin vind je 143 tips voor een financieel succesvol leven. Lees hier mijn review.

Op vakantie met corona virus
Op vakantie met Corona

Op vakantie met Corona: wat mag en kan er eigenlijk? En moet je dat willen? Ik zet de regels op een rijtje en deel wat wij deze zomer doen.

9
Recensie Crisis Wat Te Doen
Crisis: wat te doen? Van rood naar groen.

Het boek Crisis. Wat te doen? is uit. Hierin helpen Marieke Henselmans en Erica Verdegaal je crisisproof te worden. Want crises horen nu eenmaal bij het leven…

8

Too Good To Go app: mijn ervaringen

Goedkoop boodschappen doen met de Too Good To Go app: hier lees je mijn ervaringen met het bestellen, ophalen en gebruiken van de Magic Box.

Op de fiets

Op de fiets

Nu de regelmaat van wel/niet thuis zijn er weer een…