De meest winstgevende blogs van 2016

Meest winstgevende blogs van 2016

In mijn bloglijst kwam ik de afgelopen tijd verschillende berichtjes tegen over de meest (of minst) gelezen berichten van 2016 tegen. En bij één daarvan, die van Sander en Daantje, las ik in de opmerkingen een vraag van Zuinigaan die me intrigeerde. Zij vroeg namelijk welk blog het meest had opgeleverd. Dát vond ik nu een leuke! En je mag van Google dan wel niet echt wat zeggen over hoeveel iets precies oplevert, maar je mag natuurlijk best iets aangeven zonder bedragen.

Meest winstgevende blogs

Nu bleek het vinden van die blogs iets lastiger dan ik dacht (als iemand weet hoe je dit doet: ik hoor het graag), dus voor nu de blogs van de meest winstgevende dagen van 2016. Dat zullen misschien niet helemaal de meest winstgevende blogs op zich zijn geweest, maar geeft vast wel enigszins een indicatie!

1. Hypotheek aflossen: 5 redenen om NU te beginnen
Een handig overzicht met 5 redenen om nu te beginnen met het aflossen van je hypotheek. Want ook al is het een druppel op de gloeiende plaat; over een lange periode heeft het zeker impact!

2. Het gaat goed met de woningmarkt?
In de zomer van dit jaar was ik helemaal bezig met de woningmarkt en de verkoop van mijn huis (die op dat moment rond was). En ik bleek niet de enige die daar mee bezig was.

3. Dáár doe je dus allemaal voor 🙂
Soms moet je gewoon even weten waar je nu eigenlijk zo keihard voor werkt. Ik kwam toen net terug van een heerlijke vakantie, dus had het weer even goed voor ogen!

4. Uitzoeken, sorteren, wegdoen, inpakken
Opruimen en versimpelen is een soort Neverending Story hier. En – ik zou bijna zeggen: gelukkig – geldt dat niet alleen voor mij…

5. Outlet shopping
Ach ja, als je dan toch geld moet/wilt uitgeven, dan kun je dat maar beter in de outlet doen, of niet?

6. Ik mis mijn hypotheek! 
Raar maar waar: ik kreeg afgelopen jaar zelfs het ‘probleem’ dat ik mijn hypotheek miste. Want ja, waar moest ik me nu op richten? Gelukkig kwamen er veel nuttige tips!

7. Belasting vooruit betalen of niet?
In februari krijg ik steeds een aanslag die ik verdeeld over het hele jaar moet betalen, of die ik in één keer kan betalen. De vraag wat ik zal doen is er eentje die eigenlijk vrijwel elk jaar terugkomt…

8. Kleine meevaller in de hypotheek!
Van het moment dat ik nog wél een hypotheek had. Toen bleek dat ik me een beetje verrekend had en dat mijn hypotheek stiekem nog een klein beetje lager was dan ik dacht.

9. Huizenmarkt trekt aan
Weer eentje over de huizenmarkt. Op dat moment had ik eindelijk weer eens kijkers, nadat het maandenlang stil had gelegen. Die eerste kijkers waren het begin van een wekelijkse stroom, die uiteindelijk gelukkig tot een verkoop leidde!

10. Hypotheek weer een beetje lager
De hekkensluiter ging ook weer over de hypotheek, die dankzij een aflossing weer een beetje lager was.

Toen ik vervolgens probeerde te kijken wat de meest succesvolle dag in mijn bloggeschiedenis was, liep FireFox vast. Ik dacht: ‘Dat moet wel een knaller geweest zijn’, dus ik probeerde het nog een keer. De tweede keer lukte het wel en kwam ik uit op 30 december 2014, toen ik schreef over wat overstapzaken en aansluitingen. Ik zou het zelf niet direct betitelen als meesterwerkje, maar Google dacht daar blijkbaar anders over 😉

Nu brengt mij dat op de vraag: waar lees jij eigenlijk het liefst over? Ik ben benieuwd!

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments
  1. Wat een grappig overzicht. Dus de meest opleverende blogs zijn niet per se de meest gelezen blogs?
    Ik moet me echt eens in Google advertenties verdiepen. Ik heb me al aangemeld en ben goedgekeurd, maar het op mijn site zetten is weer een stap verder…

    1. Volgens mij heb ik het inmiddels gevonden, maar daarvoor zal ik het nog even aan moeten kijken (die resultaten zijn niet direct zichtbaar). Als dat klopt, dan zal ik er binnenkort even een blogje aan wijden, wie weet hebben andere bloggers er dan ook wat aan!

  2. Om dat te weten te komen miet je dat echt handmatig bijhouden. Ik heb het een paar weken gedaan. Tis echt lastig. Je moet de seizoenuitschieters meenemen, december is een flinke omzetmaand en januari is slecht. Dus lastig om dat echt weer te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.