Vorderingen en de Rabobank

Gisteren is het mooi gelukt mijn lijstje af te krijgen. Lekker, want vandaag bleek onverwacht druk, waardoor ik echt met mijn werk in de knoei gekomen zou zijn. Ook het regelmatig advertenties plaatsen werpt zijn vruchten af; twee kopers hebben zich weer gemeld en de pakjes zitten alweer op de bus. Goed voor de spaarrekening, want daar gaan alle opbrengsten rechtstreeks heen.

Vandaag viel er een brief van de Rabobank in de bus. Vanwege allerlei regeltjes en ontwikkelingen komen er vier nieuwe betaalpakketten. Natuurlijk gewoon een manier om meer geld te verdienen, maar dat staat er niet bij. In ieder geval adviseren ze ons een iets goedkoper pakket (ongeveer €4 per jaar). Lijkt heel aardig, maar ik moet er wel mijn papieren afschriften voor inleveren en dat is een lastige: elke maand alles downloaden vind ik ook niet alles. Aan de andere kant; ook op mijn eigen rekeningen kan ik zo bijna €10 per jaar besparen. En ik kan natuurlijk best maandelijks even alles downloaden, dat zou een mooi moment zijn om dan ook de administratie bij te werken, iets dat nu nog niet echt vaak gebeurt. Plus; dan zou ik direct de kosten van mijn nieuwe pinpas (gebroken…) eruit hebben. Zijn jullie al overgestapt op digitale afschriften, of houd je het ook nog bij de papieren varianten?

Update:
ik ben eruit; ik laat alles gewoon doorlopen, zodat het over twee maanden automatisch wordt overgezet op het nieuwe, goedkopere abonnement. Dan maar wat extra werk. We zitten vanwege onze hypotheek met die rekening in ieder geval nog +- 25 jaar bij de Rabobank, dus dan is het toch €250. Wie ’t kleine niet eert…

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Google+!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!


Start van een lekker leven met minder?
Verhuizing blog!


Adine @ LekkerLevenMetMinder
Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

336x280

Lekker Leven Met Minder

De gids voor geluk, vrijheid en rijkdom.

VOLG ONS OP

Krijg minimaal 150 euro cashback