Wil jij je verhaal met ons delen?

Geld en Relaties

Al een aantal maanden verschijnt hier elke zondag een post waarin een lezer(es) van LekkerLevenMetMinder.nl zijn of haar verhaal deelt over Geld en Relaties. Zo kon je afgelopen week bijvoorbeeld het verhaal van L. lezen.

Helaas is de voorraad verhalen op het moment OP!

Kortom; ik ben weer hard op zoek naar nieuwe lezer(es)s(en) die hun verhaal willen delen.

Doe ook mee!

En wat vind jij bijvoorbeeld van geld uitlenen aan vrienden? Ben jij van Going Dutch? Wil jij vertellen hoe jij je geldzaken thuis geregeld hebt, welke lessen je inmiddels geleerd hebt en wat je toekomstplannen zijn? Meld je dan nu aan.

Speciaal hiervoor heb ik een Google-formulier aangemaakt. Je kunt dan alle vragen beantwoorden wanneer het jou uitkomt. En: als je wilt helemaal anoniem. Je vindt het formulier hier: Vragenlijst Geld en Relaties

Uiteraard mag het ook anoniem, dat is helemaal aan jou. Ik heb een aantal vragen die je als richtlijn kunt gebruiken, maar je bent vrij om daar vanaf te wijken.

Oh, en als je een leuke suggestie hebt voor een nieuwe serie, dan kun je die ook altijd aan me kwijt!

Voor je verder leest, wil ik je iets vragen...

Is jouw geld op voordat je maand voorbij is? Wil je weten wat de beste spaarmethodes zijn?

Overweeg je om aan de slag te gaan met beleggen , maar weet je niet waar je moet beginnen?

Meld je dan nu aan voor mijn inspiratiemail - met content die je nergens anders vindt!

Lekker lezen

Wil je graag wat meer weten over deze serie? Dan kun je ook de vorige ‘afleveringen’ lezen. Je vindt ze hieronder in een handig overzicht.

Het verhaal van Y.
Het verhaal van Martine
Het verhaal van Frederique
Het verhaal van Tanja
Het verhaal van Annelies
Het verhaal van Sanne
Het verhaal van Linda
Het verhaal van Freek
Het verhaal van Astrid
Het verhaal van L.

Ik hoor graag van je 🙂

Volg LekkerLevenMetMinder nu ook op Pinterest, Facebook en Instagram!

Deze post kan affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg als je iets via deze links koopt. Uiteraard kost dit jou niets extra's (soms is het zelfs voordeliger!) en kun je erop rekenen dat ik alleen links opneem van websites of producten waar ik zelf 100% achter sta. Gebruik je deze links voor je overstap, aanmelding of aankoop? Dank je! Je helpt mij dan weer om nóg meer mooie content te kunnen maken!

Ontdek waar jij geld laat liggen


Adine @ LekkerLevenMetMinder

Nadat ik in 2010 'wakker' werd met een hypotheek van ruim 400.000 euro, tegen 6% rente, gooide ik het roer om. Ik loste in razend tempo zo'n 70.000 euro af, minimaliseerde stevig én ging bewust kleiner wonen. Op Lekker Leven Met Minder deel ik mijn verhaal en schrijf ik over consuminderen, hypotheken, aflossen, sparen, besparen en zuinig leven, maar ook over financiële vrijheid, rust en mijn zoektocht naar een rijk en tevreden leven.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.